Mezuniyet işlemleri hk.

Öğrencilerin İlişik Kesme Formu’nu kullanarak ilgili birimlere fiziki olarak gidip evrakı ıslak imzalatma işlemi yerine öğrencinin kendisi tarafından online ilişik kesme süreci başlatılarak evrakın dijital ortamda birimleri dolaşması sağlanmaktadır. Mezuniyet sebebiyle ilişik kesilmesi halinde sürecin öğrenci tarafından başlatılması gerekmektedir.Öğrencilerin ilişik kesme işlemlerinde kullanmak için oluşturulan kılavuza buradan ulaşılabilir. Öğrencinin ilişik kesme sürecini başlatması halinde öğrencilerden sistem üzerinden özgeçmiş oluşturması istenecek ve böylelikle öğrencilerimiz Mezun Takip Sisteminde kaydı oluşacaktır. Öğrencilerin özgeçmişlerini nasıl oluşturacaklarına dair kılavuza buradan ulaşılabilir.