Vize mazeret sınavları hk.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize  Sınavlarına mazereti nedeniyle katılamayan öğrencilerimizin mazeret sınavları

4-8 Aralık 2023 tarihleri arasında ders saatinde yapılacak olup, sınava katılmak isteyen öğrencilerin başvuru dilekçelerini

27 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında Fakültemize teslim etmeleri gerekmektedir.

Dilekçe örneğine buradan ulaşabilirsiniz.

NOT 1: Mazeret sınavına katılmak isteyen öğrencilerin tamamı (Müsabaka katılımı, sağlık raporu, alt-üst sınav çakışması vb.) dilekçe vermek zorundadır.

NOT 2: Kuzem üzerinden alınan Yabancı Dil I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I derslerinin sınavları 13 Aralık 2023 - 09.30 da 202 nolu derslikte yapılacaktır.

NOT 3 : Ortak Seçmeli Derslerin mazeret sınavlarına katılmak için başvuru yapan öğrencilerimizin sınavları öğretim elemanının 29 Aralık 2023 Cuma gününe kadar belirleyeceği bir tarihte yapılacak olup sınava başvuran öğrencilerimizin öğretim elemanı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.