Akademik Kurul Toplantısı

2023-2024 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Akademik Kurul toplantısı Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sayın Bilgehan Baydil başkanlığında tüm akademik personelin katılımı ile gerçekleştirildi. Fakültemiz kadrosuna yeni katılan fakülte sekreteri Teslime YILMAZ,  öğretim üyesi Doç Dr. Hikmet Türkay ile dekan yardımcılığı görevine atanan Dr. Öğretim Üyesi Arıkan Ektirici’ye hayırlı olsun dileğinde bulunuldu. Görev süreleri sona eren eski dekan yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kerem ile Doç Dr. Tolga Eski’ye katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkürün ardından toplantı gündemine geçildi. Eğiticilerin eğitimi programı kapsamında Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklere katılım sağlanması, sosyal sorumluluk projelerinin gerçekleştirilmesinin önemi, kalite yönetim süreçleri, 2024 yılı hedef ve faaliyet planında belirtilen hedef ve faaliyetlerin takibinin yapılması, ders bilgi paketlerinin kontrolü ile eksikliklerinin tamamlanarak güncelliğinin sağlanması ile son olarak 2024 yılı özel yetenek sınavlarının yapılma şekli hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantı dilek ve temennilerin belirtilmesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.