Emekliye Ayrılan Hocalarımıza Veda Yemeği.

Fakültemiz akademik personellerinden Öğr. Gör. Haluk ÖKSÜZ VE Öğr. Gör. Necip Ali OKTAY'ın emekli olması münasebetiyle düzenlenen yemekte, Fakültemiz akademik ve idari personeli bir araya geldi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bilgehan BAYDİL, hocalarımızın Fakültemizdeki özverili çalışmaları için teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Yemeğe katılan akademik ve idari personelimiz, Öğr. Gör. Haluk ÖKSÜZ ve Öğr. Gör. Necip Ali OKTAY hocalarımıza okulumuzda geçirdiği süre boyunca yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek, emekliliklerinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam diledi.

Dekanımız Prof. Dr. Bilgehan BAYDİL yaptığı açıklamada, emekliye ayrılan hocalarımızın iş disiplini, çalışma azmi ve etkili iletişimi ile okulumuza önemli katkıları olduğunu belirtti.

Fakültemiz adına, hocalarımızın okulumuza katkıları için teşekkür ediyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir emekli yaşamı diliyoruz.